Servicii

Pensiune canina

Predresaj

Dresajul de baza sau companie

Desensibilizare

Cursuri de dresaj în grup sau individual

Rezolvarea problemelor de comportament

Dresaj de pază și protecție

Tarcuri de inalta calitate

Dresaj la domiciliu

Dresaj pentru competitii
(Show/Frumusete sau lucru)

Pregătire pentru examene de lucru:
BH, TSAC, IGP

Predresaj

Acest tip de dresaj este dedicat in special puilor dar si cainlor adulti. Predresajul se incepe ideal in momentul in care puiul paraseste cuibul si are scopul de a-l pregati pentru situatiile intampinate in viata de zi cu zi, ajutandu-l sa isi dezvolte caracterul la capacitati maxime si sa aibe o relatie echilibrata atat cu oamenii cat si cu cainii sau alte animale.

Dresajul de baza sau de companie

Acesta se axeaza pe aprofundarea comenzilor de baza invatate, obedienta si rapiditatea executarii acestora si imbunatatirea relatiei intre stapan si caine.

Desensibilizare

Cainele dumneavostra este temator sau stresat in situatii comune intalnite in viata de zi cu zi? Putem lucra impreuna la desensibilizarea cainelui, obisnuirea acestuia cu factorii de stres care pot aparea in viata de zi cu zi ( contactul cu oamenii si/sau alte animale, zgomote puternice, aglomeratie, etc. )

Cursuri de dresaj in grup

Suntem printre putinii dresori din tara care oferim acest serviciu extrem de important pentru a va ajuta sa aveti un caine cat mai manierat si pentru a aprofunda relatia acestuia atat cu oamenii cat si cu alte animale. Aceste ore sunt ideale pentru a lucra la aprofundarea comenzilor de baza in situatii cu stimuli puternici, desensibilizare, obisnuirea cainelui cu mediul incojurator si situatii tipice sau atipice. In cursul dresajului in grup cainele este socializat controlat atat cu oameni cat si cu alti caini de talii si varste diferite, va aprofunda atentia la stapan indiferent de situatie si va invata sa fie cat mai mainerat in viata de zi cu zi.

Rezolvarea problemelor de comportament

Aveti un caine care trage in lesa, este agresiv cu alti caini sau nu va asculta? Ati ajuns in locul perfect pentru a rezolva aceste situatii. Acest tip de dresaj este o combinatie intre dresajul de baza, cel de desensibilizare si cel in grup.

Dresaj de paza si protectie

Vreti ca patrupedul dumneavoastra sa dezvolte instinctul de paza pentru a va proteja familia in situatii neprevazute? Ati ajuns in locul potrivit. Dogisland K9 Brasov va poate ajuta si cu acest aspect

Dresaj pentru competitii

IGP: Acesta este un examen complex care are 3 ramuri diferite (paza, disciplina si urma). Acesta a fost initial unul din excercitiile prin care treceau cainii utilitari dar in timp a fost adoptat ca si examen pentru cainii din linia de lucru. In cursul acestui examen se vor evalua: gradul de obedienta si rapiditatea exectuarii comenzilor, instinctele de paza si de cautare ale cainelui. Aici puteti gasi performantele obtinute de catre Judy, unul din cainii pregatiti in cadrul Dogisland K9 Brasov

BH (begleihund): Acesta este examenul de baza care atesta calificarea ca si caine insotitor. Acesta cuprinde obedienta si comenzile de baza (sezi, culcat, asteapta, mersul la pas, chemarea etc ). In cadrul acestui examen se puncteaza atat corectitudinea executarii comenzilor, cat si rapiditatea. Aici puteti gasi performantele obtinute de catre Connie, unul din cainii pregatiti in cadrul Dogisland K9 Brasov

TSAC: Acesta e un test de socializare și adaptare a câinilor. In cadrul acestui examen se analizeaza si puncteaza obedienta, reactia cainelui la zgomote puternice, reactia la grupuri de oameni in prezenta dar si in absenta stapanului

Dresaj la domiciliu

Pentru ca intelegem ca sunt anumite situatii sau circumstante care nu ofera posibilitatea stapanului de a se deplasa in incinta Dogisland K9 Brasov pentru dresaj, va punem la disponibilitate si posibilitatea de a veni noi la voi in ajutor.

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.