Pun pariu ca nu te gandesti la vacante si plecari pe perioade mai mari de timp atunci cand te decizi sa aduci in viata ta un animal de companie. Ei bine, nici noi nu am facut lucrul acesta si ne-am trezit in momentul in care trebuia sa plecam 7 zile iar catelusa noastra beagle sa ramana singurica. Atunci am descoperit pensiunea canina brasov dogsilandk9.
Cred ca fost cea mai mare usurare pentru noi cand am realizat ca nu trebuie sa raman singura, caci sa o luam cu noi nu se putea. Oricum asta nu ar fi fost posibil daca ne doream ca la intoarcere sa mai existe ceva intreg in apartament.
Marea ne-a fost mirarea sa descoperim cata lume apeleaza la aceste pensiuni canine. Am sunat si vizitat mai multe. Unele nu erau pe gustul nostru, altele era upline. Perioada era destul de aglomerata asadar nu doar hotelurile din Brasov erau pline ci si aceste pensiuni.

Ce sunt pensiunile canine ?
Aceste pensiuni canine ofera cazare animalelor de companie in niste boxe individuale, siguranta acestora fiind pe primul plan. Nu au access unii la altii, asta pentru a nu se rani.
Spatiile sunt foarte generoase iar curantenia este de nota 10. Zilnic sunt scosi afara, de doua ori pe zi in locuri de joaca special amenajate. Daca doream sa fie plimbata separat, in afara pensiunii, de acest lucru se ocupa strict instructorul sau ajutorul acestuia.
Bineinteles, trebuie sa tinem cont de cateva aspect atunci cand alegem sa ne lasam animalele de companie in astfel de locuri. Trebuie sa aiba deparazitare facuta, sa treaca de analizele pe care acestia le cer. Am inteles ca trebuie sa tinem cont de sanatatea tuturor animalelor din aceasta pensiune.
Comunicarea cu cei de la dogislandk9 a fost una perfecta. Experienta a fost una surprizator de ok. Am plecat cu emotii caci nu am mai stat niciodata departe de Luna atatea zile. Am primit poze pe toata perioada caci voiam sa ne asiguram ca este ok.
Cand ne-am intors, am fost direct sa o luam. Luna era fericita, bucuroasa si entuziasmata. Codita ei era in miscare tot timpul, insemanand ca totul e bine.
Cu siguranta ne vom intoarce, cu siguranta pensiunea canina este o experinta buna.
Asadar, daca nu va puteti lua animalale de companie cu dumneavoastra in calatorii, pensiunile canine va vin in ajutor !